0

Szállítás

Webáruházunkban banki előre utalás útján lehet a termékeket megvásárolni, akár a postai szállítást, akár a személyes átvételt választja.

Ha a postázást választja, dönthet a házhoz szállítás, vagy a postahivatalban történő átvétel mellett is. Ebben az esetben a vételár bankszámlánkra beérkezését követően adjuk át a csomagot a futárszolgálatnak szállításra.

A csomagot az MPL szállítja. Minden Materra csomagot törékeny kezelési szolgáltatással adunk fel, a törékeny tárgyak biztonsága érdekében, ami felárat jelent.

A szállítási költség házhoz szállítás esetén 3600 Forint, postai átvétel esetén pedig 3000 Forint.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, otthoni vagy munkahelyi címen, ahol 8.00 és 17.00 óra között át tudja venni a csomagot! Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos egyéb fontos információkat is az "Üzenet" rovatban (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb.)

Amennyiben pedig a személyes átvételt választja, kérjük, ennek helyszínét is jelölje meg az "Üzenet" ablakban a rendelés folyamán. A személyes átvétel is előreutalás után történik, a szállítási díj esz esetben 0 Forint.

A rendelést visszaigazoló automatikus rendszerüzenet után minden esetben személyes egyeztető emailt is küldünk a szállítás részleteivel lebonyolításával, az átvétel idejével (stb.) kapcsolatban, amely az utalási adatokat is tartalmazza, illetve az egyéni kérésekre is ebben tudunk reagálni. Kérjük átutalás előtt mindenképp várja meg ezt az üzenetet!

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet