0

Garancia

GARANCIA és visszaszolgáltatási garancia

A megrendelő a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől és a termék visszaküldésétől számított 14 napon belül visszatéríteni.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról és a weboldalunk ÁSZF-ból.

Cégünk a hazai törvényeknek megfelelően, továbbá a gyártó és a forgalmazó által biztosított garanciális feltételek szerint jár el. A megrendelt termékekre kellékszavatosságot és termékszavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kérem a lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa a Materra Ceramics Vevőszolgálatát. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló a felelős. Hibás teljesítéskor a szavatossági sorrend alapján járunk el. Első lépésben kicseréljük a hibás terméket, amennyiben cserére nincs mód, úgy árengedményt kínálunk fel, ill. a megrendelő levásárolhatja az összeget más termékre vagy a kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak helye nincs. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni, de a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (csere esetén a visszaküldés postaköltség, ill. a termék árának a visszafizetésével kapcsolatos költségek) a Materra Ceramics-t terhelik. A hibás terméket a vásárló saját költségére vagy személyesen köteles az Eladó üzlet címére eljuttatni. Üzletünk utánvétes csomagot nem vesz át! A jótállás érvényesítésének feltétele minden esetben a számla vagy blokk másolata, az eredeti csomagolás és minden tartozék megléte. A hibás terméket kérjük személyesen adja át vagy  ajánlottan postázza címünkre. A termék átvételéről az ÁSZF-ban foglaltak szerint jegyzőkönyvet veszünk fel. A jótállás, szavatossági eljárás menetéről, az ÁSZF-ban tájékoztatjuk a vásárlót.

A Webáruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre. A vásárolt termékek használata előtt figyelmesen olvassa el azok használati utasításait, a termékekre vonatkozó korcsoport meghatározásokat és ezek rendeltetéseit tartsa be. A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra és sérülésekre, a természetes elhasználódásra a jótállás nem vonatkozik. A szállításból adódó károkért felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük csak bontatlan és hibátlan csomagolású terméket vegyen át!


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet