0

Vegetatio / Flora öblös müzlistálka (fekete)

0.00 HUF
Kategóriák: Tálka

Kerámia tálka (müzlistálka).

Lapból hajlított, pecsételéssel és festéssel díszített edény. Mérete: kb. 16-16,5 cm, magassága kb. 5 cm. Hasznos űrtartalom 4,5 deciliter.

Színe: törtfehér alapon fekete festés, színtelen mázzal.

Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, a porcelánhoz hasonlóan ellenálló. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható. A tál alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.

A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során, a tálka ezért nem szabályosan kerek. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta festői esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.

A tárgyakat előreutalás után postázzuk. A szállítási költség az

összsúlytól függően kalkuláljuk, erről előzetesen egyeztetünk.

A csomagot az MPL szállítja. (Bővebb információ erről a Vásárlási tudnivalók menüpontban olvasható.)

Kerámia tálka (müzlistálka). Lapból hajlított, pecsételéssel és festéssel díszített edény. Mérete: kb. 16-16,5 cm, magassága kb. 5 cm. Hasznos űrtartalom 4,5 deciliter.Színe: törtfehér alapon fekete festés, színtelen mázzal. Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, a porcelánhoz hasonlóan ellenálló. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható. A tál alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során, a tálka ezért nem szabályosan kerek. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta festői esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.A tárgyakat előreutalás után postázzuk. A szállítási költség az összsúlytól függően kalkuláljuk, erről előzetesen egyeztetünk. A csomagot az MPL szállítja. (Bővebb információ erről a Vásárlási tudnivalók menüpontban olvasható.)

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet