0

Terrenus tárolóedény (fekete) (-15%)

3,230.00 HUF
Kategóriák: Pohár Tároló Akció!

Agyaglapból szabadon épített, pecsételéssel és festéssel díszített kerámia tárolóedény (pl. konyhai eszközök, ceruzák, stb számára).

A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A szabálytalanság a technológiából adódó sajátosságuk, és a kézzel felvitt mintázatokat is ez az esetlegesség jellemzi. Nincs két teljesen egyforma kerámia, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.

Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható.

Színe: törtfehér alapon fekete minta, matt átlátszó máz.

Az edény alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.

Az edény magassága 8,8 cm, alsó átmérője 9,3 cm,hasznos űrtartalma bő 4 dl.

A tárgyakat előreutalás után postázzuk. A szállítási költség az összsúlytól függően kalkuláljuk, erről előzetesen egyeztetünk. A csomagot az MPL szállítja.


Agyaglapból szabadon épített, pecsételéssel és festéssel díszített kerámia tárolóedény (pl. konyhai eszközök, ceruzák, stb számára).A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A szabálytalanság a technológiából adódó sajátosságuk, és a kézzel felvitt mintázatokat is ez az esetlegesség jellemzi. Nincs két teljesen egyforma kerámia, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható. Színe: törtfehér alapon fekete minta, matt átlátszó máz.Az edény alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.Az edény magassága 8,8 cm, alsó átmérője 9,3 cm,hasznos űrtartalma bő 4 dl.A tárgyakat előreutalás után postázzuk. A szállítási költség az összsúlytól függően kalkuláljuk, erről előzetesen egyeztetünk. A csomagot az MPL szállítja.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet