0

Teáskészlet

42,000.00 HUF

Kerámia teáskanna csészékkel, pecsételéssel díszített agyaglapból építve, egyedi, saját készítésű mázzal.

Anyaga magas hőfokon (1250 C) tömörre égetett kőcserép. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai (sav, lúg) és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás, hirtelen hőváltozás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható.

A teáskanna űrtartalma 1 liter.

A csészék űrtartalma kb 180 ml.

A kannához 4 csésze tartozik, a fenti ár erre vonatkozik, de szükség esetére (öttagú családnak) készült egy ötödik is - 5 csészével a készlet ára: 46.000 forint.

Az edények alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.

A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.

A tárgyakat előreutalás után postázzuk. (Illetve, személyes átvételre is lehetőség van, 2018 december 9-én, és 16-án, a WAMP vásáron - Millenáris, 10-18 óra.)

A szállítási költséget a kerámia(k) és a csomagolás összsúlyától függően tudjuk megmondani, erről a csomag összeállítása után egyeztető emailt küldünk, amely az utalási adatokat is tartalmazza. A csomagot az MPL üzleti csomagként szállítjuk, melynek díjszabása törékeny kezeléssel feladott csomagok esetében 2 kg-ig 2620 ft, 5 kg-ig pedig 3060 ft.
Kerámia teáskanna csészékkel, pecsételéssel díszített agyaglapból építve, egyedi, saját készítésű mázzal.Anyaga magas hőfokon (1250 C) tömörre égetett kőcserép. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai (sav, lúg) és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás, hirtelen hőváltozás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható. A teáskanna űrtartalma 1 liter.A csészék űrtartalma kb 180 ml.A kannához 4 csésze tartozik, a fenti ár erre vonatkozik, de szükség esetére (öttagú családnak) készült egy ötödik is - 5 csészével a készlet ára: 46.000 forint.Az edények alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.A tárgyakat előreutalás után postázzuk. (Illetve, személyes átvételre is lehetőség van, 2018 december 9-én, és 16-án, a WAMP vásáron - Millenáris, 10-18 óra.)A szállítási költséget a kerámia(k) és a csomagolás összsúlyától függően tudjuk megmondani, erről a csomag összeállítása után egyeztető emailt küldünk, amely az utalási adatokat is tartalmazza. A csomagot az MPL üzleti csomagként szállítjuk, melynek díjszabása törékeny kezeléssel feladott csomagok esetében 2 kg-ig 2620 ft, 5 kg-ig pedig 3060 ft.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet