0

Signo nagy ovális tál (kékesszürke)

0.00 HUF
Kategóriák: Tál

Kerámia tál.

Lapból hajlított, pecsételéssel és festéssel díszített edény. Mérete: 20,5 x 28,5 cm, magassága 1,5 cm. Színe: kékesszürke

Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, a porcelánhoz hasonlóan ellenálló. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható. A tál alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.

A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta festői esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.

A tárgyakat előreutalás után postázzuk.

A szállítási költséget a kerámia(k) és a csomagolás összsúlyától függően tudjuk megmondani, erről a csomag összeállítása után egyeztető emailt küldünk, amely az utalási adatokat is tartalmazza. A csomagot az MPL Vaterafutár szolgáltatásával szállítjuk, melynek díjszabása törékeny kezeléssel feladott csomagok esetében 2 kg-ig 2620 ft, 5 kg-ig pedig 3060 ft.
Kerámia tál. Lapból hajlított, pecsételéssel és festéssel díszített edény. Mérete: 20,5 x 28,5 cm, magassága 1,5 cm. Színe: kékesszürke Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, a porcelánhoz hasonlóan ellenálló. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható. A tál alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta festői esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.A tárgyakat előreutalás után postázzuk. A szállítási költséget a kerámia(k) és a csomagolás összsúlyától függően tudjuk megmondani, erről a csomag összeállítása után egyeztető emailt küldünk, amely az utalási adatokat is tartalmazza. A csomagot az MPL Vaterafutár szolgáltatásával szállítjuk, melynek díjszabása törékeny kezeléssel feladott csomagok esetében 2 kg-ig 2620 ft, 5 kg-ig pedig 3060 ft.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet