0

Secretum bögre - bújócska

0.00 HUF
Kategóriák: Bögre

A

szállítási költséget a kerámia(k) és a csomagolás összsúlyától függően

tudjuk megmondani, erről a csomag összeállítása után egyeztető emailt

küldünk, amely az utalási adatokat is tartalmazza.

A csomagot az MPL szállítja, melynek

díjszabása törékeny kezeléssel feladott csomagok esetében 2 kg-ig 2620

ft, 5 kg-ig pedig 3060 ft.Lapból hajlított kerámia bögre.

A motívum a valahai somogyvári bencés apátság egyik 12. századi faragott oszlopfőjéről származik.

A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.

Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható.

Az edény alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.

A bögre mérete: 350 ml.

A tárgyakat előreutalás után postázzuk.
A szállítási költséget a kerámia(k) és a csomagolás összsúlyától függően tudjuk megmondani, erről a csomag összeállítása után egyeztető emailt küldünk, amely az utalási adatokat is tartalmazza. A csomagot az MPL szállítja, melynek díjszabása törékeny kezeléssel feladott csomagok esetében 2 kg-ig 2620 ft, 5 kg-ig pedig 3060 ft.Lapból hajlított kerámia bögre.A motívum a valahai somogyvári bencés apátság egyik 12. századi faragott oszlopfőjéről származik.A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható. Az edény alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.A bögre mérete: 350 ml.A tárgyakat előreutalás után postázzuk.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet