0

Papírhajók - kis tálca

0.00 HUF

Nincs készleten

Kategóriák: Tálca

Lapból hajlított kis kerámia tálca pecsételéssel és kobaltoxidos festéssel díszítve, átlátszó fényes mázzal bevonva.

A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.

Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható.

A tálca alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.

Mérete: kb 19,5x11,5 cm.

Atárgyakat előreutalás után postázzuk. A csomagot az MPL szállítjaházhoz, vagy a választott Posta Pontra. Személyes átvételre is lehetőség

van (szintén előreutalás után) a mindenkori WAMP vásárokon Budapesten, illetve a Materra Ceramics gyöngyöstarjáni műhelyében.
Lapból hajlított kis kerámia tálca pecsételéssel és kobaltoxidos festéssel díszítve, átlátszó fényes mázzal bevonva.A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé szabálytalanok lesznek a száradás és az égetés során. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta esetlegesség. Sohasem születik két egyforma darab, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható. A tálca alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.Mérete: kb 19,5x11,5 cm.Atárgyakat előreutalás után postázzuk. A csomagot az MPL szállítjaházhoz, vagy a választott Posta Pontra. Személyes átvételre is lehetőség van (szintén előreutalás után) a mindenkori WAMP vásárokon Budapesten, illetve a Materra Ceramics gyöngyöstarjáni műhelyében.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet