0

Fabulatio pálinkáspohár (fekete)

0.00 HUF
Kategóriák: Pálinkáspohár

Féldecis pálinkáspohár. Lapból épített, pecsételéssel és festéssel díszített kerámia.

A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé torzulnak a száradás és az égetés során, a csészék szája például sohasem marad szabályosan kerek. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta festői esetlegesség. Nincs két teljesen egyforma kerámia, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.

Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható.

Színe: törtfehér alapon fekete minta

Az edény alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.

A csésze hasznos űrtartalma: 0,5 dl, magassága: 6 cm

A tárgyakat előreutalás után postázzuk. A szállítási költség az összsúlytól függően kalkuláljuk, erről előzetesen egyeztetünk. A csomagot az MPL szállítja.
Féldecis pálinkáspohár. Lapból épített, pecsételéssel és festéssel díszített kerámia.A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé torzulnak a száradás és az égetés során, a csészék szája például sohasem marad szabályosan kerek. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta festői esetlegesség. Nincs két teljesen egyforma kerámia, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható. Színe: törtfehér alapon fekete mintaAz edény alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.A csésze hasznos űrtartalma: 0,5 dl, magassága: 6 cmA tárgyakat előreutalás után postázzuk. A szállítási költség az összsúlytól függően kalkuláljuk, erről előzetesen egyeztetünk. A csomagot az MPL szállítja.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet