0

Arboretum bögre

0.00 HUF

Nincs készleten

Kategóriák: Bögre

Lapból épített, pecsételéssel díszített kerámia.

A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé torzulnak a száradás és az égetés során, a csészék szája például sohasem marad szabályosan kerek. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta festői esetlegesség. Nincs két teljesen egyforma kerámia, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.

Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható

Az edény alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.

A csésze hasznos űrtartalma: 3 dl, magassága: kb 7,5 cm

A tárgyakat előreutalás után postázzuk. A csomagot az MPL szállítja

házhoz, vagy a választott Posta Pontra. Személyes átvételre is lehetőség

van (szintén előreutalás után) a mindenkori WAMP vásárokon Budapesten,

illetve a Materra Ceramics gyöngyöstarjáni műhelyében.
Lapból épített, pecsételéssel díszített kerámia.A Materra kerámiák kézzel, szabad alakítással készülnek. A technológiából adódóan sajátosságuk, hogy többé-kevésbé torzulnak a száradás és az égetés során, a csészék szája például sohasem marad szabályosan kerek. A mintázatokat is jellemzi ez a fajta festői esetlegesség. Nincs két teljesen egyforma kerámia, készletek esetében is csak hasonló tárgyakról beszélhetünk. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen.Anyaga magas hőfokon tömörre égetett kőedény. Kemény, tartós, a porcelánhoz hasonló tulajdonságú anyag, amely a kémiai és a fizikai hatásoknak is (koccanás, karcolás) jól ellenáll. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható Az edény alja mázatlan, de mivel a cserép tömör, nem szívja magába a vizet.A csésze hasznos űrtartalma: 3 dl, magassága: kb 7,5 cm A tárgyakat előreutalás után postázzuk. A csomagot az MPL szállítja házhoz, vagy a választott Posta Pontra. Személyes átvételre is lehetőség van (szintén előreutalás után) a mindenkori WAMP vásárokon Budapesten, illetve a Materra Ceramics gyöngyöstarjáni műhelyében.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet